Политики

Правила  за анулиране

 

  • За резервации - Анулации и промени без неустойка се правят до 14 дни преди датата на настаняване, като се възстановява цялата сума. При анулация или промени след 14 дни преди датата на пристигане като неустойка се удържа 50% от сумата на резервацията.  При по-ранно отпътуване сумата на неизползваната част от резервацията не се възстановява.

.

Направената и заплатена през онлайн резервационния портал резервация е ГАРАНТИРАНА със 50% авансово плащанe.

Полето "Забележки" в бланката за резервация няма задължаващ характер за Вилно селище Романтика Форест, като всички желания на клиента, попълнени във въпросното поле, ще бъдат удовлетворени при възможност.

ЛИЧНИ ДАННИ
Вашите лични данни са защитени съгласно законодателството на Република България и се използват единствено от резервационния отдел на Романтика форест АД.
Вашите лични данни няма да бъдат предоставяни на трети лица.

 и депозити

Необходимо е плащане посредством банков трансфер или кредитна карта преди пристигане. Романтика Форест, ще се свърже с Вас след като направите резервация, за да ви предоставим допълнителна информация.

Вилное селище Романтика Форест се задължава да осигури ползването на услугите, заявени и платени от клиента по онлайн резервация според предоставените от клиента чрез бланката за резервация данни за: име на клиента, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, редовни и допълнителни легла, цена за нощувка.

 

В случаи на форсмажорни обстоятелства, налагащи отмяна или промяна на резервацията, е необходимо да се предоставят съответните документи и доказателства. Тогава възстановяването на заплатените суми е по преценка на Романтика Форест АД

Възстановяването на заплатени суми по договорени и извършени от Ривиера АД услуги, ще бъде направено чрез транзакция по картата, с която е извършено плащането по резервацията. Възстановяването на суми се извършва в 15-дневен период от датата на анулацията.

Моля, да имате предвид, че резервации не се считат за гарантирани без предварително 100% заплащане и гостите по тях няма да бъдат настанени.

Вилно селище Романтика Форест запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си. При вече направени, потвърдени и платени резервации, дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.